ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Με ενόχλησε η αποχώρηση του Αμπιντάλ"

Άλβες: "Με ενόχλησε η αποχώρηση του Αμπιντάλ"

Αιχμές κατά της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που χειρίστηκε την περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ άφησε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος αναφέρθηκε και στη φυγή του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ενοχλημένος με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τη στάση που τήρησε στην περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ εμφανίστηκε ο Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος δε δίστασε να κατηγορήσει μέσω του "RAC1" τους ιθύνοντες της ομάδας του που άφησαν ελεύθερο τον Γάλλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

"Η αποχώρηση του Αμπιντάλ ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη. Η απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο με ενόχλησε μετά απ' όλα όσα είχε περάσει και είχε κάνει. Ήθελα να συνεχίσει στην Μπάρτσα μετά απ' όσα έγιναν και το πώς πάλεψε για να επιστρέψει. Ωστόσο, όταν γύρισε δεν του προτάθηκε νέο συμβόλαιο.

Αν η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, αυτή είναι η υποστήριξη που του παρείχαν για να ανακάμψει... Η όλη κατάσταση αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Εύχομαι το ποδόσφαιρο να ήταν πιο δίκαιο. Ο Ερίκ θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα για μένα".

Όσο για τον Τιάγκο Αλκάνταρα είπε: "Ο Τιάγκο είναι φίλος μου και γνωρίζω πως ήθελε να παίζει περισσότερο. Νομίζω πως έφυγε πολύ νωρίς αφού ήταν πολύ νέος και θα γινόταν ακόμα πιο σημαντικός. Ωστόσο, πήρε την απόφασή του".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ