ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Δεν συμφέρει να μιλούν για τους 8 βαθμούς..."

Άλβες: "Δεν συμφέρει να μιλούν για τους 8 βαθμούς..."

Την άποψη ότι τα μίντια θα πρέπει να εστιάζουν στο +8 από τη Ρεάλ και όχι στον... τσακωμό Μέσι-Βίγια, εξέφρασε ο Ντάνι Άλβες. Ποια η γνώμη του για Τίτο Βιλανόβα.

"Δεν τους συμφέρει να μιλούν για τους οκτώ πόντους διαφοράς. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο διάλογος μεταξύ του Μέσι και του Βίγια την ώρα του αγώνα.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο και έχουμε κάνει τον απαραίτητο εμβολιασμό", τόνισε ο 29άχρονος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1", για να συμπληρώσει:

"Είναι σαφές πως όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικά αυτή τη στιγμή η κατάταξη δεν έχει σημασία. Έχουν γίνει μόνο πέντε αγωνιστικές.

Ήταν αδιανόητο το γεγονό ότι η Ρεάλ μάζεψε μόλις επτά βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αυτό στοιχίζει πάντα αν και δεν είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει τίτλο σε μία ομάδα".

Άλβες: "Δεν συμφέρει να μιλούν για τους 8 βαθμούς..."

Όσον αφορά στο αν βλέπει κάποια τρομερή αλλαγή στους "μπλαουγκράνα" μετά την αλλαγή σκυτάλης από τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον Τίτο Βιλανόβα, ο Βραζιλιάνος άσος φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας:

"Ο Γκουαρδιόλα μας άφησε σε καλά χέρια, με την εγγύηση ότι το σχέδιο και η ποδοσφαιρική φιλοσοφία παραμένει η ίδια.

Μας ανησυχούσε το γεγονός ότι θα αναλάμβανε νέος προπονητής με άλλη φιλοσοφία όμως ο Τίτο δεν άλλαξε τίποτα".

Άλβες: "Δεν συμφέρει να μιλούν για τους 8 βαθμούς..."

Με αφορμή τέλος το γεγονός ότι η διοίκηση των Καταλανών ξεκίνησε τις επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Τσάβι, ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του όντας κάτοικος "Καμπ Νόου", ο Άλβες δήλωσε:

"Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα κάτι άλλο. Θέλω να αποσυρθώ στη Μπαΐα όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, αν και πρώτα θέλω να καλύψω το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής μου διαδρομής".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ