ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Aισιόδοξος ο Πικέ

Aισιόδοξος ο Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν. Τι είπε ο άσος της Μπαρτσελόνα για την τιμωρία του Σουάρες. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Η Μπαρτσελόνα έφθασε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ισπανίας αλλά οι "μπλαουγκράνα" έμειναν χωρίς σημαντικό τρόπαιο την χρονιά που τελείωσε. Η Μπαρτσελόνα έχασε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα από την Ατλέτικο και στον τελικό το Κύπελλο Ισπανίας από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο Πικέ τόνισε ότι θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο της Μπαρτσελόνα ώστε να φθάσει στην κατάκτηση σημαντικών τροπαίων τη νέα σεζόν.

" Κατακτήσαμε το Ισπανικό Σούπερ Καπ αλλά χωρίς σημαντικό τίτλο η σεζόν θεωρείται πάντα αποτυχημένη. Φθάσαμε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και είναι ξεκάθαρο ότι αν ανέβουμε επίπεδο θα πετύχουμε τους στόχους μας. Το επίπεδο είναι υψηλό. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε όλα τα στοιχεία για μια επιτυχημένη σεζόν.

Δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να σχολιάσω την ποινή της ΦΙΦΑ στο Σουάρες. Δεν είναι ωραίο πράγμα όταν δεν μπορείς να κάνεις στην ζωή σου αυτό που σου αρέσει και που είναι το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό πιστεύω ότι ο Σουάρες περνάει δύσκολες ώρες. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει να τελειώσει η ποινή του. Είμαι σίγουρος ότι όταν επιστρέψει θα δείξει σε όλους ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο", δήλωσε ο Πικέ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ