ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Ζουέλα κόντρα στην Skoda Ξάνθη

Χωρίς Ζουέλα κόντρα στην Skoda Ξάνθη
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ζουέλα ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην σαββατιάτικη (24/3) αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Γιώργος Δώνης

Στον Ατρόμητο έχουν αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου (24/3) με την Skoda Ξάνθη για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα έκαναν υδρομασάζ και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα στους προσαγωγούς αντιμετωπίζει ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος υποβλήθηκε σε υπέρηχο και την Παρασκευή (23/3) θα εκτιμηθεί ο συνολικός χρόνος αποκατάστασης. Όπως είναι λογικό έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, ένα χτύπημα στο ισχίο ανάγκασε τον Μπρίτο να κάνει θεραπεία και υδρομασάζ ενώ την Παρασκευή θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Πάντως, συμπεριλήφθηκε στην 20αδα η οποία αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Στην αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης και Οικονόμου.

Επίσκεψη σε σχολείο

Τέλος, μια ακόμη επίσκεψη σε σχολείο του Περιστερίου πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρομήτου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών που τη αποτελούσαν οι Βέλιμιρ Ράντμαν, Θανάσης Καραγκούνης και Παναγιώτης Μπάλλας επισκέφθηκε στο 1o Επαγγελματικό Λύκειο Περιστερίου και δέχθηκε επίθεση...αγάπης από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Οι πιο… θερμόαιμοι έστησαν μάλιστα κερκίδα μέσα στο αμφιθέατρο που έγινε η εκδήλωση και φώναζαν συνθήματα για πρόκριση μέσα στη Τρίπολη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα, υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν αφίσες της ομάδας αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η επίσκεψη τους στο συγκεκριμένο Λύκειο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ