ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Τόμας με Άρη

Χωρίς Τόμας με Άρη
INTIME SPORTS

Θεραπεία έκανε την Δευτέρα (9/1) ο Τόμας και δεν θα προλάβει την αναμέτρηση του Κυπέλλου της Πέμπτης (12/1) με αντίπαλο τον Άρη

Στον Ατρόμμητος έχουν αφήσει πίσω το ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/1, 20.00) με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το πρόβλημα του Γιώργου Δώνη ακούει στο όνομα Γουέιν Τόμας.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου την Δευτέρα (9/1) έκανε θεραπεία και θα κάνει το ίδιο και την Τρίτη (10/1) με την προοπτική να μπει από την Τετάρτη (11/1) στο ρυθμό των κανονικό ρυθμό προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα του πρωταθλήματος, πάλι με αντίπαλο τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη στο γήπεδο Περιστερίου ξεκίνησε την Δευτέρα.

Την Τρίτη και την Τετάρτη το ωράριο λειτουργίας παραμένει το ίδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα. Για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας (στη Θύρα 5) η τιμή είναι 10 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ