ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Νεμπεγλέρα με ΠΑΟ

Χωρίς Νεμπεγλέρα με ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Νεμπεγλέρα ο οποίος είναι τιμωρημένος θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θεραπεία ακολούθησαν την Δευτέρα οι Σαμπού, Καμαρά και Σαρμιέντο

Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Σαμπού, Καμαρά και Σαρμιέντο που έχουν δεχθεί χτυπήματα. Οι δύο τελευταίοι θα κάνουν την Τρπίτη τρέξιμο και την Τετάρτη θα ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Πάντως, στο ματς του Σαββάτου, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ με θέμα συζήτησης την οργάνωση του πρώτου ημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο γήπεδο Περιστερίου.

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σπανού θα καθοριστεί το πρόγραμμα διάθεσης και προώθησης των εισιτηρίων σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους οργανωμένους φιλάθλους με μοναδικό στόχο ένα γεμάτο γήπεδο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ