ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς φόβο, με πάθος για την πρόκριση

Χωρίς φόβο, με πάθος για την πρόκριση
Ατρόμητος Σεντ Τζέιμς Παρκ INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος παίζει δίχως άγχος απέναντι στην Νιούκαστλ και θέλει να πετύχει το "θαύμα" με πρόκριση μέσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ (video)

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι με αντίπαλο την Νιούκαστλ, παίρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

Ο Ατρόμητος για να ελπίζει στην πρόκριση λοιπόν πρέπει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη ή έστω να δεχθεί έστω ένα γκολ για να πάει το ματς στην παράταση και τα πέναλτι.

Το έργο φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι καθώς μιλάμε για μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όμως όλοι στον Ατρόμητο πιστεύουν στο "θαύμα".

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει σκοπό να κλειστεί πίσω στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όμως αυτή τη φορά η ομάδα θα είναι πιο μαζεμένη στη μεσαία γραμμή.

Τα πλάνα του Ντούσκο

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ιτανζ, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλς, στα χαφ οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας, μπροστά του ο Σουμπίνιο.

Η τριάδα των επιθετικών θα έχει σίγουρα τον Επστάιν, ενώ δεν είναι 100% σίγουρο πως θα ξεκινήσουν Μπρίτο και Κούτσι.

Αν ο Μπάγεβιτς πάει σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα, τότε ίσως δούμε τον Πίτου στο κέντρο.

Τ ρεις μόνο έχουν εμπειρία

Τρεις παίκτες του Ατρόμητου έχουν αντιμετωπίσει αγγλικές ομάδες στο Νησί. Ο Ιτάνζ από την περίοδο που βρίσκόταν στην Λίβερπουλ και οι Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης.

Λαζαρίδης

Σίτι - Άρης: 3-0 (90 λεπτά)

Άρης - Σίτι: 0-0 (90 λεπτά)

Ταυλαρίδης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίλ: 0-0 (90 λεπτά)

Λίλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-0 (90 λεπτά)

Λίλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-0 (90 λεπτά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίλ: 1-0 (90 λεπτά)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ