STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χτύπησαν τον Λαζαρίδη στην Τούμπα

Χτύπησαν τον Λαζαρίδη στην Τούμπα
Λαζαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε από τα επίσημα χτύπησε στο κεφάλι το Νίκο Λαζαρίδη, που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ένταση στην Τούμπα. (VIDEO)

Το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο προκάλεσε αναταραχή στην Τούμπα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να είναι έξαλλοι με την εμφάνιση της ομάδας. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Παππάς σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, από τα επίσημα εκσφενδονίστηκε αναπτήρας που βρήκε στο κεφάλι το Νίκο Λαζαρίδη.

Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως στο σημείο έσπευσε το ιατρικό τιμ της ομάδας για να δει σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής. Συνοδεία των πρώτων βοηθειών ο έμπειρος αμυντικός, εμφανώς ζαλισμένος, αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Χτύπησαν τον Λαζαρίδη στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σημειώνεται ότι ο Λαζαρίδης όταν σκόραρε έβαλε το δάκτυλο στο στόμα, κάτι που εξαγρίωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εκτός από το αντικείμενο που του πέταξαν, αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την εμφάνισή τους. Μετά το ματς η Τούμπα θύμιζε καζάνι που... βράζει.

Χτύπησαν τον Λαζαρίδη στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λαζαρίδης δεν έχει τίποτα ανησυχητικό και στον Ατρόμητο έλεγαν μετά το ματς ότι δεν έχουν παράπονα από τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Το αντικείμενο φαίνεται στο 1:45 του βίντεο:

Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τον αναπτήρα που χτύπησε τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ