ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος

Χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ατρόμητο στον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (12/2).

Ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης για το 2013 δεν αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα, καθώς είχε υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με την Καλλονή. Η θλάση που είχε αποκομίσει, αν και 1ου βαθμού, δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 0-0 του "Καραϊσκάκης".

Απών θα είναι και ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με τον Αστέρα. Οι επιλογές, του Γιώργου Παράσχου επομένως μειώνονται σημαντικά, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του δύο παίκτες που συνιστούν βασικές επιλογές.

Οι Περιστεριώτες θα κληθούν να πραγματοποιήσουν άλλη μία μεγάλη εμφάνιση σε διάστημα τεσσάρων ημερών, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στους Αρκάδες τους οποίους κέρδισαν με 3-1 αγωνιζόμενοι για περίπου 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ