ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Βάλσαμο" η διακοπή

"Βάλσαμο" η διακοπή
INTIME SPORTS

Η αναβολή της αγωνιστικής και η αναγκαστική διακοπή βοηθάει ώστε να αποθεραπευτούν Γκαρσία και Μπρίτο και να μην λείψουν από πολλά παιχνίδια του Ατρόμητου.

Σε ένα πολύ βολικό σημείο ήρθε η αναβολή της αγωνιστικής και η διακοπή του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Σα Πίντο με την νίκη επί του Ολυμπιακού αντέστρεψαν το κλίμα ενώ φυσικά τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σε πολλούς τομείς με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Επίσης αυτή η διακοπή λειτουργεί σαν "βάλσαμο" για την αποθεραπεία του Μπρίτο και του Γκαρσία με τον δεύτερο εδώ και ένα μήνα να νοιώθει ενοχλήσεις αλλά να προτιμάτε τώρα να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες και να επανέλθει δριμύτερος.

Εν τω μεταξύ ο Σα Πίντο σε αυτό το πρώτο διάστημα συνεχίζει την σκληρή δουλειά και μετά το πέρας των προπονήσεων θέλοντας να μάθει τα πάντα για την νέα του ομάδα και να έχει λόγο για όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι εκτός από τους Μπρίτο και Γκαρσία.

Ο πρώτος έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και πισίνα. Ο δεύτερος έκανε ατομικό και πισίνα.

Τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο άρχισε να τις νιώθει πριν από ένα μήνα γι’ αυτό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος κρίθηκε σκόπιμο να απέχει από δύο-τρεις προπονήσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ