ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Βάλε επιτέλους γκολ"

"Βάλε επιτέλους γκολ"

Αυτό είναι το μήνυμα των "Fentagin", προς τους παίκτες του Ατρομήτου, που έχουν να δουν γκολ εντός έδρας 2,5 μήνες!

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-2, ο Καραμάνος πετυχαίνει το γκολ για τον Ατρόμητο, μειώνοντας στις καθυστερήσεις. Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ του Ατρομήτου στο Περιστέρι στις 27 Γενάρη, για την 19η αγωνιστική. Μέχρι σήμερα εντός έδρας ο Ατρόμητος δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο γκολ.

Σε μια προσπάθεια να "αφυπνιστούν" οι παίκτες του Αναστόπουλου, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου, "Fentagin", ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους μια εικόνα-προαναγγελία ενόψει του ματς με τον Άρη (6/4), λέγοντας στην ομάδα... "Βάλε ένα γκολ!"

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει αγωνιστεί σε άλλα τρία ματς εντός έδρας και δεν έχει πανηγυρίσει γκολ και νίκη από τότε. Έμεινε στις λευκές ισοπαλίες με Βέροια και Πας Γιάννινα ενώ έχασε 0-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το κακό για τον Ατρόμητο είναι πως στα τρία προηγούμενα ματς κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα, δεν έχει πετύχει γκολ! Το 2009 έχασε 0-3, ενώ πέρυσι και πρόπερσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η ομάδα του Περιστερίου, έχει κάνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 267 τελικές προσπάθειες, έχοντας σκοράρει 23 γκολ. Πράγμα που σημαίνει, 1 γκολ ανά 11,6 προσπάθειες, ενώ έχει στείλει την μπάλα 10 φορές στο δοκάρι. Βάσει των γκολ ανά προσπαθειών της, βρίσκεται στην 13η θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη στο πρωτάθλημα, κάτι που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο τεχνικός της ομάδας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Καραμάνος τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ ο Επστάιν είναι απίθανο να αγωνιστεί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ