ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τζενάμο: "Επιτυχία να διατηρήσουμε τα κεκτημένα"

Τζενάμο: "Επιτυχία να διατηρήσουμε τα κεκτημένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουίτζι Τζενάμο δηλώνει ότι ο Ατρόμητος μπορεί να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω την φετινή σεζόν.

O Λουίτζι Τζενάμο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" για τη νίκη του Ατρομήτου επί της Βέροιας και την πορεία της ομάδας του Περιστερίου στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο "πορτιέρο" του Ατρομήτου:

Για τη χθεσινή νίκη του Ατρομήτου επί της Βέροιας: " Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν, αλλά δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν παίρνεις τις νίκες, κάποιες άλλες δεν παίζεις καλά και παίρνεις το “τρίποντο". Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με την Άλκμααρ και με τον Παναιτωλικό. Χθες αξίζαμε τη νίκη, αφού ο αντίπαλος δεν μας απείλησε, παρότι εμείς δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η Βέροια έπαιξε ποδόσφαιρο τακτικής και πήγαν να κλέψουν κάποιο αποτέλεσμα. Αυτά, όμως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολύ σπάνια…".

Για τις εμφανίσεις των Περιστεριωτών: " Στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έβγαζε φωτιές! Με την Ξάνθη είχαμε παίξει έξυπνα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Άρη και τον Απόλλωνα. Κάποιες φορές διαχειριζόμαστε το αποτέλεσμα και δεν είναι χαμηλή η απόδοσή της. Θεωρούμαστε "μεγάλη" ομάδα και είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Χθες έτσι έγινε και χθες και πήραμε το ματς. Όταν ο αντίπαλος δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις αυτά που θέλεις, οι συνθήκες σε οδηγούν σε τέτοιες εμφανίσεις".

Για τους στόχους των "κυανόλευκων": " Το να κρατήσει η ομάδα τα κεκτημένα δεν είναι αρνητικό. Το βήμα παραπάνω για την ομάδα είναι να συνεχίσει να κάνει αυτά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Διαφωνώ με όσους λένε ότι είναι επιτυχία να μπεις από καλή θέση στα πλέι οφ και να διεκδικήσεις τη συμμετοχή στο Champions League. Δεν είναι βήμα παραπάνω να βρεθείς ξανά για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; Δεν πρέπει να το θεωρούμε μικρό πράγμα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στο Κύπελλο και ασφαλώς να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς".

Για την παρουσία του ίδιου και του Μιχάλη Σηφάκη στην ομάδα: " Δεν έχω έρθει για να έχω ρόλο δεύτερου ή πρώτου τερματοφύλακα. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Με την ενδεχόμενη είσοδό της ομάδας στους ομίλους θα μπορούσε να δώσει 40 ή 45 παιχνίδια, και είναι καλό που υπάρχουν δύο έμπειροι και ικανοί τερματοφύλακες, όπως είναι και ο Σηφάκης".

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, αφού είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου: " Δεν τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Κοιτάω το επόμενο σκαλοπάτι. Εκείνο που κοιτάω είναι να παραμείνει στον Ατρόμητο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και να ανανεώσω το συμβόλαιό μου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ