ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το παράπονο του Ναπολεόνι

Το παράπονο του Ναπολεόνι
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον ο Στέφανο Ναπολεόνι στο εξαιρετικό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ιταλός σημείωσε χατ τρικ και ένιωσε ότι λυτρώθηκε. Αυτό έλεγε στην οικογένειά του.

Καημό το 'χε ο Στέφανο Ναπολεόνι να δώσει φέτος παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να του βγει ο καλός του εαυτός. Ο επιθετικός του Ατρόμητου σπαταλούσε ένα σωρό ευκαιρίες και αδυνατούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Όλα άλλαξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Έκανε χατ τρικ και πέτυχε το γνωστό τρομερό γκολ με κεφαλιά. ''Τι γκολάρα έβαλες ρε φίλε; Όπως ο Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ''. Δεκάδες μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο με αυτό το περιεχόμενο. Ότι το τέρμα του έμοιαζε με αυτό του Ολλανδού στράικερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ναπολεόνι έλεγε στους γονείς του ότι σε όλα τα προηγούμενα ματς κάτι του έλειπε. Ότι ήταν άτυχος και πως του ήταν αδύνατο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. ''Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Τίποτα άλλο δεν με νοιάζει'' λέει πια ο 28χρονος.

Το συμβόλαιό του, όπως και αυτό του Ουμπίντες, εκπνέει το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει η παραμικρή κουβέντα με τη διοίκηση των Περιστεριωτών για ανανέωση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ