ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το "κούρεμα" στέλνει... σπίτι του τον Επστάιν

Το "κούρεμα" στέλνει... σπίτι του τον Επστάιν
Επστάιν INTIME SPORTS

Στον Ατρομήτο αναμένεται να μειώσουν το μπάτζετ και ο πρώτος που είναι υποψήφιος για να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Ντένις Επστάιν.

Η λέξη "κούρεμα" έχει μπει στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα... κομμωτήρια, αλλά στις οικονομικές δυσκολίες και το χρέος της χώρας μας.

Επειδή μάλιστα η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει τις πόρτες όλων μας και φυσικά των ελληνικών ομάδων, στον Ατρόμητο αναμένεται να έχουμε... κούρεμα στο μπάτζετ.

Η ομάδα του Περιστερίου, είναι μια από τις πιο υγιείς ομάδες τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά κι αυτό οφείλεται στην διοικητική σταθερότητα και στο γεγονός πως υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος όπως ο Γιώργος Σπανός.

Για να συνεχίσει όμως αυτή η ομάδα να αποπνέει υγεία, θα χρειαστεί να βαδίσει με βάση τα σημεία των καιρών και γι' αυτό αναμένεται να υπάρξει μείωση του μπάτζετ κατά 30%, για να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το "κούρεμα" ξεκινά από ψηλά και απ' αυτούς που έχουν μεγάλα συμβόλαια, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο Περιστέρι. Κι αφού Μήτρογλου και Ζουέλα είναι δανεικοί από Ολυμπιακό και Κουμπάν αντίστοιχα και το καλοκαίρι λογικά δεν θα βρίσκονται στην ομάδα, αυτός που φλερτάρει με τη φυγή είναι ο Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός άσος έχει υψηλό συμβόλαιο και σε καμία περίπτωση δεν έχει πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις που θα περίμεναν άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρόμητου. Μ' αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο αριστεροπόδαρος άσος, φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να αποχωρήσει, προκειμένου να... ελαφρύνει το μπάτζετ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ