ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το "γαμώτο" του Ατρομήτου

Το "γαμώτο" του Ατρομήτου
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος δεν ήταν φαβορί πριν την από τη σέντρα του ματς, δεν συνέβη όμως το ίδιο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Sport24.gr αναλύει...

Στην αρχή της σεζόν, η παρουσία του Ατρομήτου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό θα ήταν από μόνη της επιτυχία. Άλλωστε και οι ίδιοι οι Περιστεριώτες παραδέχονταν πως μεγάλο φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός.

Όλα αυτά που σας προαναφέραμε όμως, έγιναν και ειπώθηκαν προτού η ομάδα του Γιώργου Δώνη πατήσει χορτάρι και διαψεύσει τους πάντες. Ακόμη και τον εαυτό της.

Οι Περιστεριώτες είχαν μια εξαιρετική φετινή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα (συνεχίζουν στα πλέι οφ), όσο και στο Κύπελλο και το Σάββατο έφτασαν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Ποιος θα φανταζόταν πως μετά τον τελικό οι παίκτες του Ατρομήτου θα ένιωθαν πικρία και όχι επιτυχία για την πορεία τους; Ελάχιστοι. Πιθανότατα, ούτε καν οι ίδιοι. Κι όμως οι παίκτες του Γιώργου Δώνη με τον τρόπο που αγωνίστηκαν μετά το 1-0 του Τζιμπούρ και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, έμοιαζαν σαν να είναι εκείνοι το φαβορί και έκαναν το όνειρο να μην μοιάζει τόσο μακρινό.

Άλλωστε στη διαδικασία των πέναλτι όλα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και ουδείς γνωρίζει ποιος θα ήταν ο νικητής. Μια φάση όμως, δύο λεπτά πριν την λήξη της παράτασης ήταν αρκετή για να στερήσει την χαρά και την ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου από τους μαχητές του Ατρομήτου.

Η εικόνα όπου ο Ιτάνζ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Φουστέρ και δεν είχε τη δύναμη να σηκωθεί, αλλά και αυτή στο τέλος της αναμέτρησης και πάλι με τον πορτιέρο του Ατρομήτου, μαρτυρούν την πικρή γεύση που άφησε στους Περιστεριώτες αυτός ο τελικός.

Κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε άδικα τον τίτλο, όμως ήταν κρίμα για την υπερπροσπάθεια που έκανε αυτή η ομάδα. Έφτασε τόσο κοντά στην πηγή κι όμως έφυγε... διψασμένη από το ΟΑΚΑ, έχοντας πάρει όμως μια πολύ σημαντική κληρονομιά.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και είναι με το σπαθί της από τις καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος δεν πρέπει να φοβάται κανέναν αντίπαλο και αξίζει μόνο συγχαρητήρια για όσα έχει καταφέρει και θα καταφέρει, αφού το μέλλον μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο.

Το χειροκρότημα των φιλάθλων τόσο της ομάδας τους, όσο κι αυτών του Ολυμπιακού στο τέλος της αναμέτρησης λέει πολλά. "Κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα", λέει ο στίχος κι αυτή την ομάδα είναι ευτυχία να την αντέχουμε και να την παραδεχόμαστε.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ