ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καραμάνος: "Θα κατακτήσουμε έναν τίτλο στο μέλλον"

Καραμάνος: "Θα κατακτήσουμε έναν τίτλο στο μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Καραμάνος τόνισε πως η μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια του Ατρομήτου ήταν το χειροκρότημα στο φινάλε του ματς, ακόμα και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τη μεγάλη εμπειρία που έζησε να αγωνιστεί σε έναν τελικό, ενώ δήλωσε σίγουρος πως θα κατακτήσει σύντομα έναν τίτλο ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε μέχρι το τέλος να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πρέπει να μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα. Έχουμε δυναμώσει τον Ατρόμητο και η μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν το χειροκρότημα από όλο τον κόσμο, ακόμα και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε έναν τίτλο στο μέλλον. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο να αγωνιστώ στον τελικό ενός Κυπέλλου, ενώ προέρχομαι από τα γήπεδα της Δ' Εθνικής. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με πίστεψαν".

Φυτανίδης: "Δεν ήπιαμε νερό"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, που χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό: " Φτάσαμε κοντά στην πηγή, νερό όμως δεν ήπιαμε. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε ως το σημερινό παιχνίδι. Ματώσαμε και φτάσαμε μέχρι την παράταση, αλλά με κάποια λάθη που κάναμε, δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει τη νίκη.

Ο Ατρόμητος δικαιούταν κάτι παραπάνω. Πίστεψα ότι θα φτάναμε στα πέναλτι. Δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στα τελευταία δύο λεπτά και μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω κι ο κόσμος του Ολυμπιακού κατάλαβε ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας όμορφος τελικός, που μας χάρισε συγκινήσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ