ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Τελειώνει" του Κεϊτά στον Ατρόμητο

"Τελειώνει" του Κεϊτά στον Ατρόμητο
Κεϊτά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Πολ Κεϊτά στον Ατρόμητο, που συνδέεται με την αποχώρηση του Φερνάντο Γοδόι. Στα σκαριά και άλλες μεταγραφές, αναμονή για Μαρσελίνιο - Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Σε καλό δρόμο είναι η μεταγραφή του Φερνάντο Γοδόι στη Γοδόι Κρους. Με το που οριστικοποιηθεί η παραχώρηση του Αργεντίνου (ενδέχεται την Τρίτη 19/1 να "πετάξει" για την πατρίδα του), θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Πολ Κεϊτά, που έχει μείνει ελεύθερος από την Καλλονή.

Στην δεύτερη επαφή που έγινε με τον Σενεγαλέζο γεφυρώθηκε η αρχική διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Περιστερίου δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει καμία ρήτρα στην Καλλονή επειδή θα κάνει δικό της τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Κεϊτά θα πρέπει να δώσει κάποια χρήματα στην ΑΕΛΚ στο εγγύς μέλλον. Η διοίκηση του Ατρόμητου, από εκεί και πέρα, είναι σε επαφές για να ολοκληρώσει και άλλες μεταγραφές, την ίδια ώρα που ακόμα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη στα θέματα των Μπόρισλαβ Στόιτσεφ και Μαρσελίνιο. Αμφότεροι έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, αλλά δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαιά τους.

* Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα επέστρεψε τελικά στην Αθήνα η αποστολή του Ατρόμητου με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη και από Δευτέρα (18/1) θα ξεκινήσει την μίνι προετοιμασία για τον εξ’ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό. Η αποστολή αμέσως μετά τον αγώνα στη Ξάνθη, αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να «πετάξει» με την βραδινή πτήση.

Ωστόσο οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην Αττική και έφταναν τα 8 μποφόρ, ταρακούνησαν το αεροπλάνο κατά την προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο πιλότος, παρότι είχε κατεβάσει τους τροχούς και ήταν πάνω από τον αεροδιάδρομο, αποφάσισε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη! Η ομάδα κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και το πρωί της Κυριακής (17/1) αναχώρησε με πούλμαν για την Αθήνα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ