ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τάτος: "Ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον μου"

Τάτος: "Ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον μου"

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ποιο είναι το μεγάλο παράπονο του "άπειρου Ιμπαγάσα".

Ο Ανδρέας Τάτος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Ατρόμητο μετά την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην εκπληκτική χρονιά που έζησε με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την κλήση του στην εθνική ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος.

" Δουλεύω σκληρά και δεν επαναπαύομαι, γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να με δώσει δανεικό ή να μην κληθώ ξανά στην εθνική. Δουλειά και το κεφάλι κάτω", υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real News".

Ο Τάτος που πέρασε τα παιδικά χρόνια του στη Ζάκυνθο δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και πρόσθεσε πως ο ανταγωνισμός δεν τον φοβίζει.

" Θα πω απλά πως ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον μου και ο Ατρόμητος η οικογένεια μου. Είμαι ευχαριστημένος που πήρα μεταγραφή στην καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, είμαι δεμένος μαζί του. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πρόεδρος και προπονητής είναι πάντα στο πλευρό μας και βαδίζουμε προσεκτικά και ταπεινά, παιχνίδι το παιχνίδι. Κι όπου βγει...".

Ο Βασίλης Βούζας, ο προπονητής που τον ανέδειξε στο Χαϊδάρι, τον χαρακτήρισε "άπειρο Ιμπαγάσα": " Όταν θα παίξει στον Ολυμπιακό και δίπλα σε καλύτερους συμπαίκτες που θα τον βοηθούν, θα γίνει και ο ίδιος καλύτερος. Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι στην τελική προσπάθεια. Είναι ενθαρρυντικό ότι παίρνει συχνά σωστές θέσεις στην περιοχή, αλλά δεν είναι αρκετά αποτελεσματικός. Θα τον χαρακτήριζα έναν άπειρο Ιμπαγάσα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ