ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα δεδομένα με Σκόνδρα

Τα δεδομένα με Σκόνδρα
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος τον πουλάει, όμως δεν... ξεπουλά. Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής.

Εδώ και κάποιες ημέρες σας έχουμε ενημερώσει για το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό άσο και αρχηγό του Ατρόμητου Γιάννη Σκόνδρα.

Σενάρια από τότε έχουν κυκλοφορήσει πολλά. Άλλα κοντά στην πραγματικότητα, άλλα μακριά και άλλα από άλλο... πλανήτη.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε μάθει από το στρατόπεδο του Ατρόμητου, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και το συμπέρασμα θα το βγάλετε εσείς.

Πουλάμε μεν, αλλά

Ο Ατρόμητος είναι από τις ελάχιστες ΠΑΕ της Superleague που δεν χρωστούν σε κανέναν, έχει θετικό ισολογισμό και μάλιστα είναι κερδοφόρα. Πως τα καταφέρνει; Με σωστή διαχείριση των οικονομικών και φυσικά μέσω της πώλησης ποδοσφαιριστών.

Αυτό το τελευταίο ειδικά είναι το μότο της διοίκησης. Σε μία εποχή δύσκολη, που οι χορηγίες έρχονται με το σταγονόμετρο η ανάδειξη ταλέντων που θα προσφέρουν και θα φέρουν μελλοντικά χρήματα, είναι η φυσιολογική εξέλιξη σε μία υγιή ομάδα.

Μπλα μπλα μπλα...

Σας κουράσαμε και γι αυτό πάμε κατευθείαν στο ψητό. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Σκόνδρα; Ναι. Έχει γίνει επίσημη πρόταση ή επίσημη κουβέντα; Όχι. Μέχρι σήμερα (3/5/2012) αυτό λένε οι πληροφορίες μας.

Ο Ατρόμητος όπως λέμε και στον πρόλογο μας πουλά ποδοσφαιριστές, όμως δεν ξεπουλά. Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι 22 ετών, έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας και όπως λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr για... χάρη του έχει έρθει στη χώρα μας ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έχει φτιάξει πλήρη φάκελο!

Εκτός όμως από την Αγγλία τον νεαρό άσο παρακολουθούν ομάδες από το Καμπιονάτο και μάλιστα μία από αυτές είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει!

Μετά τα Play off

Ο Ατρόμητος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και λίγο αργότερα θα γίνουν οι μεταγραφές. Αυτό που μας έγινε ξεκάθαρο από την αρχή είναι πως ο Ατρόμητος δεν θα περιμένει πολύ για τον Σκόνδρα.

Αν έρθει μία συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, τότε ο παίκτης θα πουληθεί. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την Ελλάδα (π.χ. Ολυμπιακός). Το ποσό που ζητούν στο Περιστέρι δεν το μάθαμε, όμως όταν στον Ατρόμητο μιλούν για "λογικό ποσό", τότε ξεκινάμε τουλάχιστον από τις 400.000 - 450.000 ευρώ.

Τέλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να πούμε το εξής. Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι σοβαρός άνθρωπος, παρά το νεαρό της ηλικίας (22 ετών), δουλεύει αρκετά, είναι πατέρας ενός παιδιού και έχει μανία με τα τατουάζ!

Μεταγραφές...

Κλείνοντας να πούμε δυο λόγια και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε εξέλιξη, ήδη έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές κυρίως από την ελληνική αγορά και όπως μας έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι της ομάδας, ίσως και να έχουμε ανακοινώσεις λίγο μετά τα πλέι οφ ή και πιο νωρίς.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ