ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σύσκεψη για Δέλλα στον Ατρόμητο

Σύσκεψη για Δέλλα στον Ατρόμητο
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύσκεψη με τους συνεργάτες του είχε το βράδυ της Κυριακής (18/9) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Τραϊανό Δέλλα και την παραμονή του, ή μη, στην ομάδα.

Έντονος προβληματισμός στον Ατρόμητο μετά τη δεύτερη σερί ήττα στη Super League, από τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι αυτή τη φορά. Οι "κυανόλευκοι" έχασαν 2-0 από τους Αγρινιώτες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει... αντίδραση από τη διοίκηση, η οποία πραγματοποίησε σύσκεψη το βράδυ της Κυριακής (18/9).

Προφανώς και το "καυτό" θέμα έχει να κάνει με τον προπονητή, Τραϊανό Δέλλα, για τον οποίο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με τους συνεργάτες του, καλούνται να αποφασίσουν αν τον διατηρήσουν στην τεχνική ηγεσία, ή όχι. Δεδομένα υπάρχουν παράπονα από τον 40χρονο προπονητή, με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσιάζει το επιθυμητό πρόσωπο και ύστερα από δύο παιχνίδια έχει δεχτεί πέντε γκολ και δεν σημειώσει κανένα.

Σύσκεψη για Δέλλα στον Ατρόμητο

Ένα από τα ονόματα των προπονητών που ακούγεται ότι ενδέχεται να διαδεχτεί τον Δέλλα στη θέση του προπονητή είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Πανιώνιο και για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη στο Περιστέρι. Οριστική εξέλιξη στο θέμα του Δέλλα θα υπάρξει τη Δευτέρα (19/9).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ