ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Πήλιο ο Σπανός

Στο Πήλιο ο Σπανός
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, μετέβη στο Πήλιο παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του και πιθανότατα θα δει και το φιλικό της Τρίτης με την Νίκη Βόλου.

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Σπανού, του ισχυρού άνδρα του Ατρόμητου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας στα Χάνια του Πηλίου. Ο Σπανός μαζί με τους συνεργάτες του θέλησε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου ενώ το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει προκειμένου να παρακολουθήσει και το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη το απόγευμα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Ένα φιλικό στο οποίο ο Γιώργος Παράσχος θα μπορέσει να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αγωνιστική δράση και κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα για την ομάδα μας.

Αύριο το απόγευμα στις 6 θα δώσει στα Χάνια Πηλίου το πρώτο τεστ της νέας χρονιάς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, χωρίς την παρουσία θεατών, προκειμένου ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία του α’ σταδίου προετοιμασίας που πλησιάζει στο τέλος του.

Στη διάθεση του θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα. Παρά το φιλικό θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση.

Την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση του Γ’ προκριματικού γύρου και θα μάθουμε τον αντίπαλο μας στους διπλούς αγώνες της 31Ιουλίου και 7Αυγούστου. Την ΠΑΕ Ατρόμητος θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου.

Το Σάββατο 19 Ιουλίου, ο Ατρόμητος θα δώσει το πρώτο φιλικό παρουσία των φιλάθλων του με αντίπαλο την Καλλιθέα στο γήπεδο Περιστερίου.

Σήμερα εξάλλου έγινε διπλή προπόνηση στα Χάνια. Το πρωί με φυσική κατάσταση και το απόγευμα με τακτική και δίτερμα στα ¾ του γηπέδου.

Την απογευματινή προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος ταξίδεψε στο Πήλιο μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη και το μέλος του δ.σ. Βασίλη Καρακατσάνη. Ο πρόεδρος της ομάδας μας ενημερώθηκε από τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό αλλά και τον προπονητή μας Γιώργο Παράσχο για την πορεία της προετοιμασίας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ