ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο γκολφ της Γλυφάδας το Α' στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου

Στο γκολφ της Γλυφάδας το Α' στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου

Στον Ατρόμητο πήραν την απόφαση το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου να διεξαχθεί στο γκολφ της Γλυφάδας με τις απογευματινές προπονήσεις να γίνονται στο "Μαζαράκη".

Η φετινή σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον Ατρόμητο και ήδη έχουν μπει οι βάσεις για την επόμενη περίοδο στην ομάδα του Περιστερίου και πέρα από το θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφών σιγά-σιγά ρυθμίζονται και οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας.

Όπως έγινε γνωστό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο γκολ της Γλυφάδας με πρωινές προπονήσεις για τους παίκτες του Δέλλα και τις απογευματινές προπονήσεις να γίνονται στο αθλητικό κέντρο του Περιστερίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας το Α’ Στάδιο της προετοιμασίας της για την περίοδο 2016- 17.

Ο υπέροχος χώρος του «Κ. Καραμανλής» επιλέχθηκε γιατί διαθέτει φυσικό περιβάλλον για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας, ποικιλία διαδρομών ( που αγκαλιάζονται από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές και συκιές) για τα τρεξίματα και εύκολη πρόσβαση για τους ποδοσφαιριστές μας.

Η χρήση των εγκαταστάσεων αφορά τις πρωινές προπονήσεις του Α’ Σταδίου Προετοιμασίας Οι παίκτες μετά από κάθε προπόνηση θα παίρνουν πρωϊνό στο ξενοδοχείο και θα επιστρέφουν στα σπίτια τους για ξεκούραση. Οι απογευματινές προπονήσεις θα γίνονται στο αθλητικό μας κέντρο «Μαζαράκη»".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ