ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Ιγκλέσιας

Στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Ιγκλέσιας
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Ιγκλέσιας προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη και βρίσκεται στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 29/9, 19:30). Δείτε την αποστολή.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Πέμπτης σχετικά με τον Ματίας Ιγκλέσιας, αφού προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε μάλιστα στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Νταμπλούχους Ελλάδας (Σάββατο 29/9, 19:30) τον Αργεντινό χαφ και μπορεί να τον ρίξει στην μάχη.

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Περιστερίου ξεπέρασε πλήρως το αιμάτωμα στο μετατάρσιο που είχε από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο είχε σκοράρει και τώρα ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό.

Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Η διάθεση των εισιτηρίων στο Περιστέρι

Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της τα σημεία και τις ώρες διάθεσης των εισιτήριων για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας. Η ανακοίνωσης του Ατρομήτου:

" Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Από τις 10.00 μέχρι τις 15.30 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (θύρα 2, οδός Γιαννιτσών).

Από τις 16.30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 19.30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Η ανανέωση των Μαθητικών Καρτών θα διακοπεί αύριο λόγω του αγώνα και οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται πάλι από τη Δευτέρα στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων.

Σήμερα (Παρασκευή), το Τμήμα Διαχείρισης θα λειτουργήσει μέχρι τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για συνοδό), Θύρα 7: 15 ευρώ. Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ.

Για τη αγορά εισιτήριου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση αφορά αποκλειστικά τους φιλάθλους του Ατρόμητου καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει παραλάβει 1000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ