ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ με τους Περιστεριώτες να περιμένουν δυναμικό παρών από τον κόσμο τους.

Τα πλέι οφ ξεκινούν την Τετάρτη με την ομάδα του Ατρόμητου να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να εκμηδενίσουν το μαθηματικό μειονέκτημα που έχουν από τις υπόλοιπες ομάδες. Στην προσπάθεια τους αυτή όμως θέλουν δίπλα τους και τον κόσμο του Περιστερίου.

Τα εισιτήρια θα τεθούν προς διάθεση την Δευτέρα (18/5) από νωρίς το πρωί και οι τιμές τους είναι από 10 έως 30 ευρώ ενώ υπάρχει και το παιδικό εισιτήριο το οποίο κοστίζει 5 ευρώ.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει αύριο από τις 09.00 μέχρι τις 14.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ, Θύρα 2 και 4: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ. Παιδικό 5 ευρώ.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ