ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Στόχος το Europa League"

Σπανός: "Στόχος το Europa League"
Γιώργος Σπανός INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ατρόμητου είναι η έξοδος στο Europa League.

O πρόεδρος του Ατρόμητου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα το "ΦΩΣ" και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της ομάδας.

Μίλησε για την πορεία και τους στόχους της που φθάνουν μέχρι την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Σχολίασε το ρόστερ του Ατρομήτου και τις επενδύσεις που γίνονται σε έμψυχο δυναμικό.

Τόνισε ότι έχει καλές σχέσεις με τους προέδρους των ομάδων και όχι μόνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως τoν κατηγορούν. Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Το καλοκαίρι μειώσατε το μπάτζετ, παρ' όλα αυτά πάτε εξαιρετικά. Αν σας έλεγαν το καλοκαίρι ότι θα έχετε αυτή τη βαθμολογική θέση και ότι θα κυνηγούσατε και τελικό στο κύπελλο, θα το πιστεύατε;

" Δεν προέκυψε τυχαία η φετινή πορεία της ομάδας. Ό,τι έχει συμβεί, είναι θέμα προγραμματισμού και πλάνου. Ο στόχος ήταν από την αρχή η έξοδος του Ατρόμητου στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω Κυπέλλου. Γι' αυτό κάναμε μεταγραφές".

Ο προπονητής Δώνης έχει παίξει ρόλο στην πολύ καλή πορεία του Ατρόμητου;

" Σίγουρα. Είναι η τρίτη του σεζόν στην ομάδα. Σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής μας. Όμως και εμείς ως διοίκηση δίνουμε τις καλύτερες συνθήκες πιστεύω και στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο. Eίμαι ευχαριστημένος από τον Δώνη το λέω ξεκάθαρα. Και έχουμε την διάθεση να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Η αποτίμηση όμως θα γίνει στο μέλλον".

Είναι ο Μήτρογλου στον Ατρόμητο αυτός που πληρώνεται τα περισσότερα;

" Nαι, έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Και επειδή έχουν ακουστεί ορισμένα πράγματα, να το τονίσω, εμείς καλύπτουμε εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό".

Είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχατε ποτέ;

" Ναι, θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο".

Έχετε ενημέρωση για το αν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι;

" Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Θα ήταν ευχής έργο πάντως να συνεχίσει στον Ατρόμητο. Αν ήταν ποτέ δυνατόν παίκτη με την αξία του Κώστα να μην θέλαμε να τον έχουμε και του χρόνου. Δεν εξαρτάται όμως από τον Ατρόμητο".

Ο στόχος ποιος είναι φέτος;

" Δεν υπάρχει ταβάνι. Ο στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη".

Υπάρχει ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Σκόνδρα;

"Επίσημη ενημέρωση δεν έχω, ξέρω όμως ότι ο Σκόνδρας και άλλο παίκτες παρακολουθούνται από τον Ολυμπιακό αλλά και από το εξωτερικό".

Λένε ότι έχετε φτιάξει φιλικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό από τότε που ήρθε ο Μαρινάκης;

" Καλές σχέσεις επιδιώκουμε με όλες τις ομάδες. Παλαιότερα, λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στα πετρελαιοειδή, με είχαν βάλει στο "πράσινο στρατόπεδο". Τώρα με βάζουν στο "κόκκινο στρατόπεδο". Η αλήθεια είναι μία: Είμαι φίλος και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όπως το ακούς. Αλλά μέχρι εκεί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ