ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Νικήσαμε δίκαια"

Σπανός: "Νικήσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. "Θεία δίκη ήταν μαζί μας", σχολίασε με νόημα για το πέναλτι. Τι είπε ο Σφακιανάκης

Χαρούμενος για τη νίκη του Ατρόμητου ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: "Να κερδίσουμε μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ".

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της Αθηναϊκής ομάδας σχολίασε την διαιτησία τονίζοντας πως ο επόπτης κρέμασε τον διαιτητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου:

- Για τον αγώνα και τη νίκη

"Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Έγινε ένα διαιτητικό λάθος που ξύπνησε την ομάδα και τον κόσμο με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ λίγο αργότερα. Έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή. Στόχος μας είναι να μείνουμε ψηλά και να μπούμε στα πλέι-οφ, κερδίζοντας μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Για εμάς ήταν απλά ένα παιχνίδι τριών βαθμών, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του. Κερδίσαμε δίκαια".

- Για πιθανές μεταγραφές

"Μένει ένα ακόμα παιχνίδι για το τέλος της χρονιάς και μετά θα συζητήσουμε με τον προπονητή για το αν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφικές κινήσεις'.

- Για την διαιτησία

"Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς για δεύτερη φορά αδικηθήκαμε. Αυτός ο επόπτης «κρέμασε» τον διαιτητή, ωστόσο η Θεία Δίκη ενήργησε υπέρ της ομάδας και τέλος καλό, όλα καλά".

Σφακιανάκης: "Είμαι μέλος της ομάδας"

Ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχε εμφανίστηκες ο Στέλιος Σφακιανάκης, σχολιάζοντας ερώτηση που δέχτηκε για το αν απέδειξε κάτι:

"Δεν νομίζω ότι είχα να αποδείξω κάτι. Είμαι μέλος της ομάδας και όποτε κρίνει ο προπονητής δίνω ότι μπορώ. Η ομάδα πάει καλά και αυτό έχει σημασία. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και σκόραρα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ