ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Κανονικά Μήτρογλου, Τάτος"

Σπανός: "Κανονικά Μήτρογλου, Τάτος"
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ξεκαθάρισε πως Μήτρογλου και Τάτος θα αγωνιστούν στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (video)

Ο Ατρόμητος προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενο σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα βρει απέναντι του τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή ή όχι του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου που ανήκουν στους ερυθρόλευκους.

Την απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος μπορεί να ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία για μη συμμετοχή των δυο ποδοσφαιριστών στον τελικό, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν.

"Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μην παίξουν (Τάτος και Μήτρογλου), ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Κανονικά θα αγωνιστούν τα παιδιά", είπε αρχικά στο "ΦΩΣ" και συνέχισε:

"Δεν το πιστεύω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός. Ένας σύλλογος με τη δυναμική του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι μικρόψυχο. Βέβαια είναι και θέμα των ίδιων των παιδιών. Αν δεν αισθάνονται καλά...

Με τον Ανδρέα δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα διότι δεν έχει στον Ολυμπιακό, όμως αν ο Κώστας δεν αισθάνεται καλά και δεν θα ήθελε να παίξει, τότε τι να πω. Αντί να σταθείτε στην επιτυχία του Ατρόμητου που πάει για δεύτερη φορά σερί στον τελικό και είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, με ρωτάτε τέτοια ώρα γι αυτά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ