ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός στο Sport24.gr: "Τελειώνουμε για Κατράνη"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Έως τη Δευτέρα (7/8) θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλέξανδρου Κατράνη στη Σεντ Ετιέν. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η διαπραγμάτευση είναι στο τελικό της στάδιο.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης θα φορά τη φανέλα της Σεντ Ετιέν από την προσεχή σεζόν. Η μεταγραφή δεν χαλάει, κάτι που επιβεβαιώνει ο Γιώργος Σπανός στο Sport24.gr. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος τοποθετήθηκε για το επικείμενο deal με τους "στεφανουά":

"Είμαστε στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων. Είμαστε σε καλό δρόμο και κοντά στη συμφωνία με τη γαλλική ομάδα". Στα βασικά κομμάτια υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ και απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που είναι θέμα ωρών να διευθετηθούν και αυτές.

Σπανός στο Sport24.gr: "Τελειώνουμε για Κατράνη"
Κατράνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός από την πρόταση που φέρεται να φτάνει τις 800.000 ευρώ, συν τα μπόνους που έχουν προβλεφθεί με τα οποία το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει στο 1 εκατ. ευρώ, στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Θεσσαλός μπακ (ενδέχεται να είναι πενταετές) θα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης. Άλλωστε ο Κατράνης είναι μόλις 19 ετών και κάνει το άλμα για το Σαμπιονά σε νεαρή ηλικία.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 παιχνίδια του Ατρόμητου. Τα 17 στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα στον θεσμό του Κυπέλλου. Θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη, που έπαιξε εκεί από το 2007 μέχρι το 2010.

Υπάρχει, βέβαια, και η περίπτωση του Υβ Τριαντάφυλλου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν, ο οποίος χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δίνει 600.000 ευρώ η Σεντ Ετιέν στον Ατρόμητο για Κατράνη
Ολοκληρώνεται του Κατράνη στη Σεντ Ετιέν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ