ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Δεν μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν"

Σπανός: "Δεν μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κλίμα στον Ατρόμητο έχει "γυρίσει" σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό, που υποστήριξε μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου πως "επέστρεψε η αυτοπεποίθηση και η υπερηφάνεια στο Περιστέρι".

Ο Ατρόμητος κατέκτησε την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου, μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Μετά το ματς στο Περιστέρι, ο μεγαλομέτοχος των νικητών, Γιώργος Σπανός, είπε: "Είχαμε πει να μη δεχτούμε γκολ. Ξέραμε ότι μεσοεπιθετικά έχουμε ποιότητα για να σκοράρουμε. Θα ήταν μετά δύσκολο να αντιδράσει ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε ευκαιρία. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στα ημιτελικά. Θα δούμε τώρα την κλήρωση και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό".

Πρόσθεσε: " Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε στόχους. Και στο πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει ακόμα δρόμο, θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι σε μια κλωστή. Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ υπήρχε μουντή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, απογοήτευση. Και δικαίως γιατί ο κόσμος είχε συνηθίσει σε διαοφρετικές πτήσεις την ομάδα. Σήμερα όμως επέστρεψε η υπερηφάνεια και η αυτοπεποίθηση".

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στην ομάδα, ο Σπανός ανέφερε: "Οι παίκτες που ήρθαν βοήθησαν. Και ο προπονητής ήθελε το χρόνο του να περάσει τα πράγματα που ήθελε. Ο Δέλλας έδωσε ταυτότητα. Ήταν και θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν μπορεί ο βασικός κορμός της εφετινής ομάδας που ήταν και πέρυσι και έβγαλε την ομάδα στην πεντάδα, την πήγε και τελικό κυπέλλου, να ξέχασε τη μπάλα που ξέρει. Απλά η μπάλα έχει να κάνει με ψυχολογία. Μας είχε πάρει από κάτω, αλλά τώρα το κλίμα γύρισε. Είμαστε πάλι δυνατοί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ