ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκόνδρας: "Δεν με φοβίζει το εξωτερικό"

Σκόνδρας: "Δεν με φοβίζει το εξωτερικό"
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδας μίλησε για την πορεία του Ατρόμητου, το ματς με τον Αστέρα και την πρόταση από την Μπολόνια

"Μένει μια μεγάλη στεναχώρια από αυτό το παιχνίδι, επειδή ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και να είχαμε πανηγυρίσει την έξοδό μας στο Champions League. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές ευκαιρίες. Μία από αυτές έπρεπε να τις κάνουμε γκολ.

Έχουμε πάρει το “καλό” εισιτήριο για το Europa League. Υπάρχουν χαμόγελα στην ομάδα, αλλά και πικρία επειδή δεν καταφέραμε να βγούμε στο Champions League", είπε αρχικά στον Nova Sportfm 94.6 ο άσος του Ατρόμητου.

Για τη διαδικασία των πλέι οφ και αν αποδόθηκε δικαιοσύνη με την τελική κατάταξη, είπε: "Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να βγει στο Champions League. Δεν το λέω επειδή είναι η ομάδα μου. Παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες. Όπως είπα, από λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο. Πάντως, πιστεύω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη".

Για τη φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου, δήλωσε: "Ο Ατρόμητος είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είναι καλή ομάδα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και αυτό στεναχωρούσε τους οπαδούς μας. Ήρθε ο νέος προπονητής (Γιώργος Παράσχος) και άλλαξε η εικόνα μας, έστω και στη διαδικασία των πλέι οφ. Όλοι μας δώσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε".

Για την καριέρα του στον Ατρόμητο και το μέλλον του, είπε: "Είμαι οχτώ χρόνια στην ομάδα, από το 2005. Έχω μισό χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχω μία πρόταση στα χέρια μου και πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω.

Η Μπολόνια έχει ενδιαφερθεί, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες στο εξωτερικό. Δεν έχω λάβει ακόμα την τελική μου απόφαση. Δεν με φοβίζει το εξωτερικό. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς στις συνθήκες. Δεν έχω, πάντως, τέτοιο φόβο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ