ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες για την πρώτη

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες για την πρώτη
INTIME SPORTS

Τέσσερις μέρες έμειναν μέχρι την πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν και την Δευτέρα υπήρξε σύσκεψη ανάμεσα στα στελέχη του Ατρόμητου.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (28/6) ρύθμισαν σε σύσκεψη που έγινε την Δευτέρα οι ιθύνοντες της ομάδας του Ατρόμητου. Η συνάντηση αυτή είχε να κάνει περισσότερο με λειτουργικά θέματα αλλά και να καθοριστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων, εργομετρικών και αιματολογικών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την περίοδο 2014-2015.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να καθοριστεί το πρόγραμμα των πρώτων ημερών προετοιμασίας στην οποία έλαβαν μέρος ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος, ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός, ο γυμναστής Σωτήρης Κακαργιάς, ο γιατρός Πέτρος Καπράλος και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας.

Το Σαββατοκύριακο (28-29 Ιουνίου) οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις (καθορίστηκαν τα γκρουπ).

Την Δευτέρα (30 Ιουνίου) και την Τρίτη (1 Ιουλίου) οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας".

Την ίδια ώρα στον Ατρόμητο προσπαθούν να κάνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους αλλά προς το παρών δεν υπάρχει κάτι έτοιμο αφού προέχει η αποδέσμευση του Φωτάκη ο οποίος δεν υπολογίζεται αλλά και η ενδεχόμενη πώληση του Φυντανίδη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ