ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτο φαβορί για τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο

Πρώτο φαβορί για τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σα Πίντο, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Ατρόμητο, είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Λίγες ώρες μετά το "διαζύγιο" με τον Γιώργο Κορακάκη στον Ατρόμητο έχουν βρει τον διάδοχο του καθώς ο Σα Πίντο είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει φυσικά τον Ατρόμητο, την ελληνική πραγματικότητα ενώ ακόμα υπάρχουν στο ρόστερ παίκτης από την ομάδα που είχε και ο ίδιος στην προηγούμενη θητεία του τη σεζόν 2014-15. Άρα ο 45χρονος προπονητής δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ο Σα Πίντο αναμένεται τις επόμενες ώρες στην χώρα μας προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην πρώτη του σεζόν με τον Ατρόμητο ο Πορτογάλος σε 18 παιχνίδια είχε 4 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μάλιστα αν όλα έρθουν θετικά και ο Σα Πίντο είναι τελικά ο εκλεκτός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί όπου ο Πορτογάλος τη σεζόν 2014-15 είχε αποχαιρετήσει την ομάδα του Περιστερίου μετά από ήττα 2-1 στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ