ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη για Καράσκο, βασικός ο Μαρσελίνιο

Πρώτη για Καράσκο, βασικός ο Μαρσελίνιο
Καράσκο INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας στην διάθεση του τους Καράσκο, Μαρσελίνιο.

Με τους Καράσκου και Μαρσελίνιο να βρίσκονται και οι δυο για πρώτη φορά σε αποστολή του Ατρόμητου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" η ομάδα του Περιστερίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται και οι δυο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Σα Πίντο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τους Κοντοέ, Τσενάμο και Καραμάνο με τον τελευταίο να μένει εκτός λόγω ίωσης αλλά αντίθεται οι Αγκουαζί και Ναπολεόνι βρίσκονται στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Καράσκο, Παπάζογλου, Αγκουαζί, Γεωργίου.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής (Παπασπύρος, Λημνιός, Κοντοές, Τσέναμο και ο Καραμάνος που είχε σήμερα ίωση) θα προπονηθούν αύριο το πρωί με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

* Ολοκληρώθηκε σήμερα ο δανεισμός του Παντελή Θεολόγου στον ΟΦΗ για έξι μήνες και του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου στα Χανιά επίσης για έξι μήνες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ