ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόστιμο 42.000 ευρώ και κεκλεισμένων για Ατρόμητο

Πρόστιμο 42.000 ευρώ και κεκλεισμένων για Ατρόμητο
Ατρόμητος, Πανιώνιος INTIME SPORTS

Δεν τη γλίτωσε ο Ατρόμητος με αφορμή όσα έγιναν στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Τού επιβλήθηκε πρόστιμο 42.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική .

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, αλλά η τιμωρία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο δεν αποφεύχθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, στην ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε πρόστιμο 42.000 ευρώ για τις φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν, αλλά και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει τη 17η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η απόφαση έχει ως εξής: " Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρον 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρ από 21-12-2015 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα".

Το πιο πιθανό είναι πως ο Ατρόμητος θα κάνει έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή αν και κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Το επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας του Περιστερίου είναι κόντρα στον Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η φωτοβολίδα που δεν έφερε τη διακοπή

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Καμία φωτοβολίδα ευθείας βολής"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ