ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόσκληση της Λάτσιο για τον Κίναλη του Ατρόμητου

Πρόσκληση της Λάτσιο για τον Κίναλη του Ατρόμητου
Κίναλης

Άδεια προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της έστειλε στην ΠΑΕ Ατρόμητος η Λάτσιο. Καταφατική η απάντηση των Περιστεριωτών. Παραμένουν εκτός Νάστος και Κοντοές ενόψει Πανιωνίου.

Eπίσημη πρόσκληση από την Λάτσιο για τον τερματοφύλακα της ομάδας Κ17, Βασίλη Κίναλη, έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ιταλική ομάδα ζήτησε άδεια για την παραχώρηση του νεαρού, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο. Η ομάδα του Περιστερίου απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση.

Ο Κίναλης διανύει την 2η χρονιά στις υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον ΠΟ Σερρών 2000 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων (γεννηθέντες το 1999). Οι σκάουτερ της Λάτσιο τον παρακολούθησαν μέσα από εμφανίσεις στην Εθνική αλλά και με τον Ατρόμητο Κ17. Θα αναχωρήσει για τη Ρώμη στις 4 Μαϊου και θα επιστρέψει στις 11 Μαϊου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος της πρώτης ομάδας, οι Νάστος και Κοντοές έκαναν τρέξιμο και θεραπεία και είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο Κιβρακίδης, αντίθετα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ