ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προφυλάσσεται ο Στόιτσεφ λόγω Ολυμπιακού

Προφυλάσσεται ο Στόιτσεφ λόγω Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης, άφησε εκτός αποστολής τον Μίλος Στόιτσεφ για το ματς του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό, ώστε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη 26 Οκτώβρη στις 17:15 στο Περιστέρι, για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιώργο Κορακάκη να αφήνει εκτός αποστολής τον Μίλος Στόιτσεφ.

Ο 29χρονος Σέρβος φορ νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο - τις "κληρονόμησε" από το ματς με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και τη φάση του πέναλτι - και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός για να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας το Σάββατο 29 Οκτώβρη για την 9η αγωνιστική της Super League.

Εκτός για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου έμειναν επίσης οι Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης και Ντιγκινί. Όλοι αυτοί οι παίκτες θα προπονηθούν πριν το ματς με τον γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Νάτσος, Κατράνης, Μπαστακός, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης, Γροντής.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ