ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Πιο σημαντικό το ματς με Πανιώνιο"

"Πιο σημαντικό το ματς με Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος μπορούσε να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπως ισχυρίστηκε ο Θανάσης Καραγκούνης ενώ πρόσθεσε ότι ο επόμενος αγώνας με τον Πανιώνιο είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" επεσήμανε ότι στόχος του Ατρόμητου είναι να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Εξάλλου μίλησε και για τους αγώνες Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, επισημαίνοντας ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιο αναλυτικά:

Για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Ατρόμητος απέναντι στον Παναθηναϊκό:

« Μείναμε και λίγο δυσαρεστημένοι έτσι όπως πήγε το ματς. Το να παίρνεις ένα βαθμό στο ΟΑΚΑ είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή».

Για τα επόμενα παιχνίδια του Ατρόμητου με Πανιώνιο και Εργοτέλη:

« Αυτό το ματς με τον Πανιώνιο είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

« Είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά να παίξουμε κι εμείς το παιχνίδι μας. Με βάση τον αντίπαλο που είχαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες».

Για την προσωπική του απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιάς:

« Είμαι δυσαρεστημένος με τον εαυτό μου γιατί είχα ατυχίες με τραυματισμούς. Προσπαθώ ωστόσο να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατό περισσότερο».

Για τις αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού:

« Ήθελαν να αποδείξουν κάποια πράγματα. Να δείξουν στον κόσμο ότι παραμένουν μια από τις καλύτερες ομάδες. Είχαν ένα πολύ δυνατό 15λεπτο αλλά με τις διακοπές που έγιναν έπεσε ο ρυθμός τους και ανεβήκαμε κι εμείς».

Για το γεγονός πως οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα το γκολ του Ατρόμητου:

«Ανέβηκε η ψυχολογία του Παναθηναϊκού. Προσπαθήσαμε και κάναμε κι άλλες ευκαιρίες. Η ισοπαλία είναι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό:

« Το όνειρο των πιο νέων παικτών είναι να παίξουν στο εξωτερικό. Κι εμένα αυτό είναι το όνειρό μου, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και πρέπει να το τηρήσω».

Για το στόχο της εισόδου του Ατρόμητου στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας:

« Έχουμε χάσει βαθμούς. Μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά. Μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην πεντάδα. Κοιτάμε και το Κύπελλο για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου:

« Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα. Ειδικά στην επίθεση έχει καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο Βόλο.

Έχει δείξει ότι πιο εύκολα χτυπάει τα εκτός παρά τα εντός έδρας ματς. Κι εμείς έτσι είμαστε. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το ποιος θα περάσει. Θέλουν και οι δυο ομάδες να περάσουν στον τελικό. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δυο. Ας νικήσει ο καλύτερος».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ