ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Τάτος

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Τάτος
Τάτος INTIME SPORTS

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Ανδρέας Τάτος και ''κόπηκε'' από την αποστολή του αγώνα του Ατρόμητου με την Ξάνθη. Τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι ''εκλεκτοί'' του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα με τον Ανδρέα Τάτο στον Ατρόμητο. Ο αριστεροπόδαρος μέσος καθυστέρησε δύο φορές μέσα στην εβδομάδα να πάει στην προπόνηση των Περιστεριωτών, με αποτέλεσμα ο Ρικάρντο Σα Πίντο να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, που θα γίνει το Σάββατο (29/11, 19.30) στο Περιστέρι.

Ο Τσέναμο ένιωθε από την Πέμπτη (27/11) ενοχλήσεις (τενοντίτιδα) που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί την Παρασκευή (28/11) μαζί με την ομάδα, παρά μόνο ατομικά. Στη συζήτηση που είχε με τον Σα Πίντο του είπε ότι δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος και ως εκ τούτου κρίθηκε σκόπιμο να αποκλειστεί από την αποστολή μιας και ακολουθεί σειρά παιχνιδιών.

Το πρωί του Σαββάτου (29/11) θα συνεχίσει το πρόγραμμά του στο αθλητικό κέντρο μαζί με τον Ταυλαρίδη και τους υπόλοιπους παίκτες (Κούρο, Θεολόγου, Τάτος) που θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά. Παπασπύρος και Λημνιός θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές,Νάστος, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Αγκουαζί, Γεωργίου, Μπρίτο, Φάμπιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Εγκουέμ, Παπάζογλου, Ούμπιντες. Η αποστολή αποσύρθηκε αμέσως μετά την προπόνηση στο ξενοδοχείο.

* Τον αγώνα με την Ξάνθη θα παρακολουθήσει εκπρόσωπος της Γιουβέντους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ