ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρουσία προέδρου και φιλάθλων η προπόνηση

Παρουσία προέδρου και φιλάθλων η προπόνηση
Δώνης Σπανός INTIME SPORTS

Θερμή ατμόσφαιρα υπήρχε την Δευτέρα στην προπόνηση του Ατρομήτου που έγινε παρουσία του προέδρου Γιώργου Σπανού και αρκετών φιλάθλων. Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

θερμή ατμόσφαιρα υπήρχε στην προπόνηση του Ατρομήτου την Δευτέρα (30/4), που έγινε στο αθλητικό κέντρο και παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπανού και αρκετών φιλάθλων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Βασίλη Καρακατσάνη και Βασίλη Μπέτση μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την απόδοση τους στον τελικό του Κυπέλλου.

" Μπράβο σας. Κάνατε όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους φιλάθλους μας. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες πλέι οφ και θα διεκδικήσουμε ακόμη καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σπανός στους παίκτες

Με τη σειρά τους οι φίλαθλοι της ομάδας ξέσπασαν σε ζητωκραυγές μόλις οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση και φώναξαν συνθήματα δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό τόνο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Τάτος έκανε θεραπεία, ενώ ο Γιαννούλης ακολούθησε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Σε αυτήν είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Οικονόμου, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Καραμάνος, Γκαρσία, Μήτρογλου, Δημούτσος και Αναστασάκος.

Η ομάδα του Περιστερίου θα ολοκληρώσει την Τρίτη την προετοιμασία της και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ