ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρουσία προέδρου η προπόνηση

Παρουσία προέδρου η προπόνηση
Δώνης Σπανός INTIME SPORTS

Παρουσία του προέδρου Γιώργου Σπανού έγινε στο ΟΑΚΑ η τελευταία προπόνηση του Ατρομήτου για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενισχύει το κέντρο ο Δώνης. Εξαντλούνται τα εισιτήρια

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ και υπό το βλέμμα του Γιώργου Σπανού, ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της ομάδας, παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση, χωρίς ωστόσο να τους μιλήσει για τον αγώνα, κάτι που δεν αποκλείεται να το κάνει το πρωί του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των "κυανόλευκων" ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τους 23 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Γιώργος Δώνης να προπονούνται κανονικά και ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Γιαννούλης, οποίος την Τετάρτη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, όλα δείχνουν πως παρατάξει τον Ατρόμητο με ενισχυμένη την μεσαία γραμμή (δύο αμυντικά χαφ) σε σχήμα 4-4-2 ή 4-4-1-1 με τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Τάτο σαν δεύτερο επιθετικό.

Στο κέντρο, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη από τον έμπειρο τεχνικό, οι Μπρίτο και Επστάιν θα είναι στις δύο πλευρές, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τους Ιγκλέσιας και Δημούτσο να είναι τα αμυντικά χαφ.

Στην άμυνα οι Σκόνδρας και Φυτανίδης έναι οι σίγουροι, με τους Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου και Νάστο να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις (ένας κεντρικός αμυντικός και ένας αριστερός μπακ).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια που έχει παραλάβει η ΠΑΕ Ατρόμητος, αυτά αναμένεται να εξαντληθούν. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (27/4) η ΠΑΕ είχε δώσει 10.000, ενώ θα φύγουν και τα υπόλοιπα 3.500 το Σάββατο.

Οι φίλοι του Ατρομήτου μάλιστα ετοιμάζουν και μια εντυπωσιακή χορογραφία πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ