ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Θα τα πούμε αύριο με τον Παπαδόπουλο..."

Παράσχος: "Θα τα πούμε αύριο με τον Παπαδόπουλο..."
INTIME SPORTS

Εμφανώς εκνευρισμένος από το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος δεν τον άκουσε και εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι, ήταν ο Γιώργος Παράσχος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα περάσει έτσι και θα υπάρξουν συναντήσεις την Τρίτη.

Η νίκη είναι αυτή που μετράει για τον Ατρόμητο στο ματς με την Καλλονή, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ή να προσπεράσει το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Παράσχο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας επιθετικός αψήφησε τις εντολές του προπονητή του, εκτέλεσε το πέναλτι και έπειτα ακολούθησε μια λογομαχία και εκατέρωθεν νεύρα. Όπως είναι λογικό, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό:

"Εγώ είχα δώσει εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Ούμπιντες, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε του κεφαλιού του. Αυτό, φυσικά, δεν θα περάσει έτσι. Θα τα πούμε αύριο τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή".

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: "Δυστυχώς πήραμε τρεις βαθμούς με πάρα πολύ άγχος, γιατί κάναμε ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό. Πρέπει να είμαστε μαζοχιστές. Δεν είναι δυνατό να έχεις τόσες ευκαιρίες και να μην σημειώνεις γκολ. Επιπολαιότητα και ατομισμός μας χαρακτηρίζει αρκετές αγωνιστικές. Πρέπει να το “κόψουμε” γιατί η μπάλα τιμωρεί".

Σε ρόλο πυροσβέστη η διοίκηση

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ατρομήτου, θέλει να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα και ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. "Συμβαίνουν αυτά", τονίζουν από της "κυανόλευκη" ΠΑΕ και μένει να δούμε πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ