ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Θα αντιμετωπίσουμε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο"

Παράσχος: "Θα αντιμετωπίσουμε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων του Ατρόμητο για την δύσκολη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Δείτε την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου.

Την συμπαράσταση των φιλάθλων του Ατρομήτου ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (8/12) με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός παράλληλα στην δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε πως θα πρέπει και οι παίκτες του να μπουν με την όρεξη των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: " Θα αντιμετωπίσουμε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό είναι στο πρωτάθλημα σε πολύ καλή κατάσταση.

Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι έχοντας πάλι καλή διάθεση αλλά και την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών έτσι ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση.

Και σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας βοηθήσουν να φθάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας".

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται ο Ναπολεόνι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σηφάκη, Τσενάμο, Φάμπιο, Καλλέργη, Νάστο, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Αρκούδα, Γιαννούλη, Μπάλλα, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Παπαδόπουλο, Καραμάνο, Ούμπιντες, Γεωργίου και Γκαρσία.

Τέλος την Κυριακή (8/12), το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 15.00.

Από τις 15.15 μέχρι τις 17.15 η πώληση εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (Θ5), 10 ευρώ (Θ7), 15 ευρώ (Θ2-Θ4), 40 ευρώ (Θ3).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ