ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται..."

Παράσχος: "Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκαθάρισε ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να αποδείξει στην Ολλανδία πως δεν άξιζε το 1-3 του πρώτου αγώνα με την Άλκμααρ. Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

"Δεν ήρθαμε μόνο και μόνο για να παίξουμε. Παρόλο που το σκορ δείχνει απαγορευτικό εμείς θα κάνουμε προσπάθεια για να αποδείξουμε ότι δεν μας άξιζε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Θέλουμε και τους βαθμούς. Θα παίξουμε και πιο επιθετικά και θα τολμήσουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου την παραμονή της ρεβάνς με την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Europa League, και συμπλήρωσε:

"Αν το ξεκίνημά μας είναι καλό τότε όλα είναι πιθανά. Για μας είναι ανεπίτρεπτα λάθη σαν και αυτά του πρώτου αγώνα που δώσαμε τρία γκολ με έξι τελικές της Αλκμααρ".

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, αυτοί εκπροσωπήθηκαν από τον Σωκράτη Φυτανίδη, που τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση με όσες ελπίδες της αναλογούν.

"Είναι σημαντικό μετά το πρώτο παιχνίδι να βάλουμε γκολ νωρίς. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δείχνεοι τη διαφορά των δύο ομάδων στο Περιστέρι αξίζαμε την ισοπαλία.

Οι πιθανότητες βέβαια είναι λίγες. Εχουμε στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Εχουν γυρίσει και πιο μεγάλα σκορ.

Στον αντίπαλο δεν πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες να βγει στην κόντρα. Θα προκαλέσουμε την τύχη μας με ρίσκο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ