ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Πληρώσαμε την αστοχία μας"

Παράσχος: "Πληρώσαμε την αστοχία μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας που είδε από κοντά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ως αναπάντεχη χαρακτήρισε την ήττα από τον ΟΦΗ ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Σπανός ο οποίος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Περιστερίου στο πρώτο ημίχρονο.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε στο πρώτο του σχόλιο:
"Δυστυχώς ήταν μια αναπάντεχη ήττα γιατί στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Πληρώσαμε την αστοχία μας, από εκεί και πέρα στην μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ, σκόραρε. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα δυσκόλεψαν, δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους για να γίνουμε επικίνδυνοι".

Σε ερώτηση για το αν επηρέασε η διακοπή την ομάδα του απάντησε:
"Σίγουρα, μέχρι να μπούμε ξανά στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν είναι αφορμή ή δικαιολογία για να πούμε κάτι".

"Γκάζια" από Σπανό

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός ο οποίος είχε βρεθεί στην Κρήτη και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση βρέθηκε στα αποδυτήρια και έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Σπανός έχωσε "γκάζια" στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση τους και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ