ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Να κρατήσουμε στο μηδέν στην άμυνα"

Παράσχος: "Να κρατήσουμε στο μηδέν στην άμυνα"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Παράσχο να τονίζει πως δεν πρέπει η ομάδα του να δεχθεί γκολ, ενόψει της ρεβάνς.

Με μια προπόνηση την Τρίτη (28/1) ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου την Τετάρτη (29/1) με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Μπρίτο και Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ σε δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον αγώνα τόνισε: "Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εμείς πάνω απ' όλα θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα γιατί ξέρουμε ότι αν τα καταφέρουμε θα διατηρήσουμε ελπίδες για τη ρεβάνς.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα γιατί όπως είπα και πιο πριν τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση".

Τέλος, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Τετάρτη από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 για την πώληση των εισιτηρίων (Θύρα 27, τιμή 15 ευρώ) του αγώνα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ