ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παπαδόπουλος: "Iδανική επιλογή ο Ατρόμητος"

Παπαδόπουλος: "Iδανική επιλογή ο Ατρόμητος"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γύρισε νέα σελίδα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ικανοποιημένος με την μετακίνηση του στον Ατρόμητο δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η ομάδα του Περιστερίου έκανε την καλύτερη προσφορά όπως δηλώνει o Έλληνας επιθετικός.

Αναφέρθηκε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Tι μέτρησε για να αποδεχτείς την πρόταση του Ατρόμητου;

" Ήταν ιδανική επιλογή για μένα γιατί θα είμαι και πάλι κοντά στην οικογένεια μου στην Αθήνα. Η φετινή πορεία του Ατρόμητου, ειδικά στα πλέι οφ, δεν είναι τυχαία, όπως και το γεγονός πως κατέκτησε και πάλι το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ".

Υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήσουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ αλλά και ομάδων του εξωτερικού...

" Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά από την στιγμή που έγινε πρόταση από τον Ατρόμητο και σε αυτό το χρονικό σημείο ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Σκεφτόμουν την προοπτική του εξωτερικού αλλά και πόσο δύσκολα είναι και δεν ήθελα να ζήσω πάλι στιγμές όπως αυτές του παρελθόντος. Προτιμούσα να συνεχίσω την καριέρα του μου στην Ελλάδα και σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, όπως είναι ο Ατρόμητος".

Για την πιθανή συνύπαρξη με τον Ναπολεόνι στην επιθετική γραμμή;

" Mε όλους τους συμπαίκτες μου προσπαθώ να έχω καλή συνεργασία για να ωφελείται η ομάδα. Από εκεί και πέρα ό,τι πιστεύει πως είναι καλύτερο ο κ. Παράσχος".

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρόμητου στην Ευρώπη;

" Aπέχουμε μόνο δύο ματς για να προκριθούμε στους ομίλους. Όλα γίνονται. Αν έχουμε μια καλή κλήρωση, θα έχουμε και περισσότερες πιθανότητες. Το ζητούμενο για μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια."

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;

" Να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα, όπως έκανε στα τελευταία ματς. Αν είναι το γήπεδο γεμάτο, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ