ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλα καλά με Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Όλα καλά με Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Επιπόλαιος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Μαρσελίνιο ο οποίος την Τετάρτη (14/10) γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και θα αγωνιστεί κανονικά τη Κυριακή κόντρα στη Βέροια.

Στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το ματς της Κυριακής με την Βέροια τέθηκε ο Μαρσελίνιο ο οποίος είχε αποχωρήσει από το πρόγραμμα της Τρίτης (13/10) καθώς είχε χτυπήσει στην περόνη. Ο τραυματισμός του αποδείχτηκε επιπόλαιος και ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου την Τετάρτη ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και έδειξε απολύτως καλά. Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Επιστροφή και ικανοποίηση για Μπάρκα

Το παρών έδωσε και ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Μάλιστα στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Περιστερίου ήταν διάχυτη η ικανοποίηση του για την παρουσία του στο ματς με την Πορτογαλία. Η Ελλάδα μπορεί να έχασε με 4-0 αλλά ο Μπάρκας ήταν "φύλακας άγγελος" της εστίας έχοντας τουλάχιστον τέσσερις-πέντε σωτήριες επεμβάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την συμμετοχή του Μαρσελίνιο στο κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής στη Βέροια. Ο Βραζιλιάνος παίκτης δέχθηκε χθες ένα κτύπημα στην περόνη το οποίο προφανώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Από την Εθνική Ελπίδων επέστρεψε ο Βασίλης Μπάρκας που αγωνίστηκε χθες σε ολόκληρο το 90λεπτο στο φιλικό με την Πορτογαλία. Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε αποθεραπεία. Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ