ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο "τρελαμένος" Μάντζιος και ο "δύσκολος" Παπουλής

Ο "τρελαμένος" Μάντζιος και ο "δύσκολος" Παπουλής
Παπουλής INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ανήκει στον Ατρόμητο όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τρίτο σερί ματς, ενώ η περίπτωση του Φώτη Παπουλή μοιάζει απλησίαστη.

Σαν θηρίο στο κλουβί νιώθει ο Βαγγέλης Μάντζιος, αφού ανήκει στο ρόστερ του Ατρομήτου όμως έχουν περάσει ήδη δύο ματς (πάνε για τρίτο) και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Αιτία είναι η μη αποστολή ενός απαραίτητου εγγράφου από την Μπακού, που δεν επιτρέπει στον Έλληνα επιθετικό να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Η διαμάχη ανάμεσα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και τον Βαγγέλη Μάντζιο καλά κρατεί, αφού η Μπακού θεωρεί πως ο Έλληνας άσος έχει πάρει περισσότερα χρήματα απ' όσα πρέπει, ενώ ο παίκτης έχει κάνει καταγγελία της σύμβασης.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η Μπακού να μην βάζει την απαραίτητη υπογραφή για να μείνει ελεύθερος ο Μάντζιος και η υπόθεση έχει κολλήσει για τους Περιστεριώτες.

Την ίδια ώρα, ο Φώτης Παπουλής είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, όμως υπάρχει αρκετά εμπόδια. Θα πρέπει να δεχθεί ο Ντένις Επστάιν να φύγει και να μην είναι παράλογες οι απαιτήσεις του ο Απόλλωνα Λεμεσού.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ