ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπρίτο: "Κρίση είναι θα... περάσει"

Μπρίτο: "Κρίση είναι θα... περάσει"
Μπρίτο INTIME SPORTS

Ο Μπρίτο μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Εργοτέλη, τις δηλώσεις του Δώνη και την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα (video).

Ο Ατρόμητος πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη και επέστρεψε στις νίκες μετά την βαριά ήττα στην Ξάνθη, σε ένα μας που σήκωσε μεγάλη συζήτηση στο Περιστέρι.

Τα πάντα όμως αλλάζουν και το τρίποντο φέρνει χαμόγελα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη που πέρασε ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το Sport24.gr μίλησε με τον παλαιότερο παίκτη στο ρόστερ του Ατρόμητου, Λουίς Μπρίτο, ο οποίος μας είπε για το παιχνίδι:

"Ξέραμε από την αρχή πως δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε αγωνία, λόγω των προηγούμενων ματς και δώσαμε προτεραιότητα στην άμυνα μας μετά το γκολ που πετύχαμε στο πρώτο μέρος.

Βέβαια δεν είναι πάντα καλό αυτό γιατί μπορεί να την πατήσεις, όμως κρατάμε το τρίποντο που το θέλαμε πολύ και αυτό έχει σημασία για τη συνέχεια καθώς παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα".

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον έμπειρο άσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το ματς με την Ξάνθη. Η τοποθέτηση του Μπρίτο ήταν ψύχραιμη.

"Εντάξει αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο, πάνω στα νεύρα σου μπορείς να πεις διάφορα πράγματα. Προχωράμε κανονικά".

"Ο προπονητής αποφασίζει"

Για το γεγονός πως μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός τη σεζόν, αλλά στα τελευταία ματς είναι στις πρώτες επιλογές μας είπε:

"Ο προπονητής έχει αρκετούς παίκτες για να διαλέξει και δίνει ευκαιρίες σε όλες. Βλέπει τι γίνεται στην προπόνηση και όποιος κάνει αυτά που του ζητάει στο γήπεδο παίζει".

Ο Μπρίτο είναι στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και στον Ατρόμητο τα τελευταία τρεισήμισι. Όπως ήταν λογικό τον ρωτήσαμε για το πως βλέπει τα πράγματα στη χώρα μας σήμερα με σχέση με το 2003.

"Πραγματικά δεν υπάρχει καμία σχέση. Όταν ήρθα στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά και υπήρχε χρήμα που κυκλοφορούσε. Σήμερα τα πράγματα είναι αλλιώς, αλλά δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Είναι σε όλον τον κόσμο.

Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι πως και στην Βραζιλία και την Αργεντινή υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι να έχει υπομονή, ηρεμία και να ξέρει ότι ο χρόνος τα φτιάχνει όλα. Τα περάσαμε κι εμείς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ