STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Εργοτέλης 1-0

Ατρόμητος - Εργοτέλης 1-0
Ατρόμητος - Εργοτέλης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη στο Περιστέρι. Για δυο πέναλτι φωνάζουν οι Κρητικοί (video).

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, πολλές δυνατές μονομαχίες και πολλά λάθη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χίμπλιγκερ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια το ματς έγινε... σούπα και οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στα λάθη του διαιτητή που θα μπορούσε να δώσει παράβαση στον Καβουσάκη (κρατούσε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή), όπως και δυο πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη.

Γήπεδο: Δ.Σ. Περιστερίου

Διαιτητής: Σ. Σπυρίδων (Λακωνίας)

Βοηθοί: Δ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Χ. Κούλα (Μακεδονίας)

4ος: Γ. Ντίτσος (Πρέβεζας)

Παρατηρητής: Γ. Αμυγδάλης (Αθηνών)

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος: Ιτάνς, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (Σφακιανάκης 69'), Τάτος, Μπρίτο (Μπέλιτς 76'), Επστάιν (Μακρής 84'), Μήτρολγου.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιαλούσης, Ολίσε (Μπέτο 68'), Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (Καρέλης 83'), Τζανακάκης (Κατσικοκέρης 58'), Μπούντιμιρ.

Σκόρερ: Μήτρογλου (16' σουτ),

Κάρτες: Κουτσιανικούλης (κίτρινη 45'), Μήτρογλου (κίτρινη 53'), Μπάλλας (κίτρινη 60'), Ολίσε (κίτρινη 62'), Σκόνδρας (κίτρινη 80'), Μπέλιτς (κίτρινη 94')

Μπήκε δυνατά και σκόραρε

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να δείχνει διάθεση για επιθετικό παιχνίδι με τους Μπρίτο και Επστάιν να πλαγιοκοπούν. Η πρώτη φάση έγινε στο 6ο λεπτό, όταν ο Γερμανός βρήκε τον Τάτο στο ύψος της μεγάλης περιοχής μόνο, όμως το σουτ του νεαρού μέσου πέρασε άουτ.

1-0: Η κατοχή της μπάλας και ένα λάθος του Χίμπλιγκερ (που μαζί με τον Τζούνιορ είναι σε τραγική κατάσταση) έφερε το γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν στο 16' έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αυστριακός έκανε λάθος τάκλιν και έδωσε ασίστ στον Μήτρογλου που με προβολή άνοιξε το σκορ.

Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 1-1 στο 44ο λεπτό, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Χίμπλιγκερ, που είχε προωθηθεί, πήρε μία περίεργη προβολή και ο Ιτάνς με τα πόδια έδιωξε τελευταία στιγμή.

Ξεκίνημα με δυο λάθη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Καβουσάκη να κάνει μεγάλο λάθος, αφού βγήκε έξω από την περιοχή του κρατώντας τη μπάλα και μετά την κλώτσησε για να πάει μακριά. Ο διαιτητής ωστόσο δεν έδωσε κάτι.

Ο Εργοτέλης έφτασε ξανά κοντά στο 1-1 όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε κόρνερ, όμως ο Σασιασβίλι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα που κόντραρε πάνω στον Μήτρογλου και βγήκε κόρνερ.

Φωνάζει και ο Εργοτέλης

Η ομάδα της Κρήτης φωνάζει για ένα πέναλτι του Επστάιν πάνω στον Σασιασβίλι, καθώς ο Γερμανός τον κράτησε. Ο Ατρόμητος έφτασε μία ανάσα από το 2-0 στο 73', καθώς μετά από σουτ του Σκόνδρα ο Μπρίτο βρέθηκε φάτσα με το τέρμα όμως έχασε τον βηματισμό του!

Στο 87ο λεπτό ο Εργοτέλης φώναξε για ακόμα ένα πέναλτι του Ζουέλα πάνω στον Φραγκουλάκη, με τον 30χρονο αμυντικό του Ατρόμητου να βρίσκει τον Έλληνα μέσο σε μία δύσκολη φάση.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης

Πρόσωπο είναι δυστυχώς ο διαιτητής που αδίκησε και τις δυο ομάδες. Επίσης πρέπει να σταθούμε και στον εξαιρετικό και ουσιαστικό Επστάιν, όπως και στον Μήτρογλου που με ένα άγγιγμα έβαλε γκολ.

Στατιστικά Αγώνα

1

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

6

Τελικές προσπάθειες

10

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

1

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

7

0

Κεφαλιές

2

5

Αποκρούσεις

2

17

Επεμβάσεις

8

17

Κλεψίματα

22

14

Φάουλ

22

4

Οφσάιντ

1

1

Κόρνερ

7

58

Λάθη

55

4/12

Γεμίσματα

8/22


Η συνέντευξη Τύπου

Σε λίγο...

Το φιλμ του αγώνα

6': Σουτ του Τάτου από καλή θέση, άουτ.

16': Γκολ ο Ατρόμητος με προβολή του Μήτρογλου

44': Σουτ του Χίμπλιγκερ, έδιωξε δύσκολα ο Ιτάνς

45': Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη

50': Ο Καβουσάκης έκανε παράβαση αλλά δεν τιμωρήθηκε

53': Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου

60': Κίτρινη κάρτα στον Μπάλλα

67': Καλή φάση για τον Εργοτέλη με τον Σασιασβίλι

68': Ζητούν πέναλτι οι παίκτες του Εργοτέλη

73': Ο Μπρίτο δεν θα μπορέσει να σκοράρει από κοντά

80': Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα

89': Ο Ζουέλα ανέτρεψε τον Φραγκουλάκη, δεν έδωσε κάτι ο διαιτητής.

94' Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ